Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werden de kringkampioenschappen dressuur verreden. De pony’s kwamen in Emmeloord aan de start.

In de klasse L1-AB was de titel voor Ilse de Vries. Met haar pony Bobby reed ze 60,58% bij elkaar. Ilse mag op 15 februari van start tijdens de Regiokampioenschappen in Hardenberg.

In de klasse L2-AB wist Nicky Hulleman de titel te winnen. Met haar pony Roetsenest Lou Lou mag ook zij naar de Regiokampioenschappen op 2 ferbruari in Balkbrug.

De titel in de klasse M1-DE was een prooi voor Tara van der Linde met Tessa. Met een percentage van 62,5% mag ze naar de Regiokampioenschappen op 16 februari in Hardenberg.

In de klasse B-DE werd Marlin van Dalen in een grote groep mooi 3e. Met haar pony Hippy Chick reist ze 2 februari af naar Balkbrug voor de Regiokampioenschappen.

In de klasse B-AB zijn Lieke Stegeman en Mirthe te Paske ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen, deze zijn 16 februari in Hardenberg. Noah Naberman mag ook van start tijdens de Regiokampioenschappen in de klasse B-DE op 2 februari in Balkbrug.

Ilona Altena kwam in Staphorst aan de start tijdens een springwedstrijd. In de klasse B-C reed ze een mooi rondje met haar pony Marrit wat haar een 3e prijs opleverde.

[Not a valid template]

Redactie