Uitslagen PSV Vollenhove

Dit weekend stond in het teken van de kringkampioenschappen springen, zowel voor de paardenleden als voor de ponyleden. En ook dit weekend mochten maar liefst DRIE ponyleden zich laten huldigen met het kampioenslint! Tevens werd er gestreden om plaatsen voor het Regiokampioenschap in het tweede weekend in Balkbrug voor de pony’s en het derde weekend voor de paarden.

De klasse B-ABC beet de spits af, Ilona Altena werd met met Marrit knap 2e in het klassement voor de dagprijzen. Ilona staat hiermee 1e reserve voor de Regiokampioenschappen. In dezelfde klasse werd Mirthe te Paske 4e met haar pony Melody. Mirthe heeft zich hiermee geplaatst voor de Regiokampioenschappen. Ook Ilse de Vries mag in deze klasse starten op de Regiokampioenschappen.

In de klasse L-AB was er 1 prijs te vergeven. En deze prijs ging, na een zeer spannende strijd, naar Dennis Bijma met zijn pony Sydney. Hij mocht het kampioenslint en de bijbehorende deken in ontvangst nemen. Tevens heeft hij hiermee een startplek bemachtigd voor de Regiokampioenschappen.

In de klasse L-DE werd ook een hard gestreden voor de titel. Marlin van Dalen reed haar pony Hippy Chick twee maal foutloos rond en mocht zich als 1e opstellen en mag zich daarmee Kringkampioen noemen. Naast Marlin mag ook Maria Bernhard starten in deze klasse tijdens de Regiokampioenschappen.

De klasse M-C was dit keer een prooi voor Julia Vermue met haar pony Bailey. Julia wist als enige foutloos te blijven in de barrage en mocht de titel in ontvangst nemen. Julia mag ook van start op de Regiokampioenschappen.

Annemarijn Kroek heeft zich ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen in de klasse B-DE.

Ook bij de paarden hebben enkele leden een startbewijs weten te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen. In de klasse B mogen Marijke Lok en Famke van Diepen van start. In de klasse M heeft Dian van Diepen zich geplaatst.

Naast de Kringkampioenschappen werd er in Steenwijkerwold bixie gereden. In de klasse A springen reed Jolijn Koch met Windhoek Antoinette naar een mooie 2e prijs.

[Not a valid template]

Redactie