Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend kwamen op verschillende plekken leden van PSV Vollenhove aan de start. In onze eigen Van Benthem Veevoeder buitenbaan werden dressuurwedstrijden gehouden voor paarden. Net als bij de pony’s kon er binnen in de Zwaan & Partners baan en de Steenbergen Schrootverwerkings baan ingereden worden. Ook leden van onze eigen vereniging kwamen aan de start.

In de klasse BB ging de winst in beide proeven naar Gianne van der Linde die met haar nieuwe paard haar debuut maakte. Met Fyrona reed ze 186,5 en 181,5 punten bij elkaar.

In de klasse B reed Simone van der Linde Golden Martino in de eerste proef naar een mooie 2e plek. Voor de proef kreeg de combinatie 193 punten.

In de gecombineerde klasse M1/M2 deed Mirthe Bron goede zaken. Beide proeven mocht ze een 2e prijs mee naar huis nemen. Met haar paard Fardoe SHS reed ze 192 en 191 punten bij elkaar.

Winstpunten in deze thuiswedstrijd waren er voor Esther Mondria, Marion van der Velde, Daphne van der Linde, Famke van Diepen en Eline Bril.

Rens Odink en Noah Naberman reden beide mee aan een springwedstrijd in Ruinerwold. Rens Odink startte zijn Miss Lynn ASG in de klasse L-ABC. Rens mocht een mooie 2e prijs mee naar huis nemen.

Noah Naberman reed in de klasse B-DE met haar pony Joep. In deze grote groep deelnemers werd Noah knap 2e.

Nicky Hulleman kwam aan start tijdens de Welshsportdag Noord in Harich. Met haar pony Roetsenest Lou Lou sprong de combinatie in het tweede parcours een foutloze ronde. Met 73 stijlpunten mocht ze een 2e prijs mee naar Blankenham nemen.

[Not a valid template]

Redactie