Uitslagen PSV Vollenhove

Tijdens het lange weekend van Hemelvaart worden er op veel plekken wedstrijden verreden. Verschillende leden van PSV Vollenhove kwamen aan de start en reden zich tevens in de prijzen.

Op Hemelvaartsdag zelf werd er gesprongen in Wanneperveen. Ilse de Vries beet met Bobby de spits af in de klasse B-ABC. Met 75,5 punten voor de stijl wist Ilse de 4e prijs in de wacht te slepen.

In de klasse L-ABC kwam Dennis Bijma met Sydney aan de start. Na een foutloze ronde en een snelle barrage wist Dennis beslag te leggen op de 1e plek!

Ook Julia Vermue reed in Wanneperveen. In de klasse Z-CDE reed ze met haar pony Bailey twee maal naar een mooie 2e plek!

Ook op Hemelvaartsdag kwam Maaike van der Linde aan de start in Balkbrug. Met haar paard Quinta Greenfield wist ze 195 punten bij elkaar te rijden in de klasse L2 dressuur bij de paarden. Dit was goed voor een 3e prijs.

Anouk Vermue reed zaterdag in Wanneperveen een springwedstrijd bij de paarden. In een grote groep in de klasse B reed ze met haar paard G-Star 77,5 punten bij elkaar en bleef het duo mooi foutloos. Dit alles was goed voor een 2e prijs.

Genine van Dalen reed op zaterdag in Mariënheem met haar pony Eikenhorst’s Liza. In de klasse B-DE dressuur reed ze 192,5 en 183,5 punten bij elkaar. Met deze punten mocht Genine de 3e en 5e prijs mee naar Sint Jansklooster nemen.

Zondag werd er in Wanneperveen dressuur gereden. Nicky Hulleman liet ook dit keer van zich speken in de klasse B-ABC. Met haar pony Lady Diamond wist ze met 193,5 en 183,5 punten twee maal beslag te leggen op de 1e prijs.

Luna Boes reed ook in Wanneperveen. In de klasse B-DE wist ze met haar pony Larenso 193 punten bij elkaar te rijden. Met deze 193 punten werd de combinatie 3e.

[Not a valid template]

Redactie