Uitslagen PSV Vollenhove

Een debuut in een andere discipline binnen de paardensport, een debuut omdat je een klasse hoger mag en gaat starten, allemaal ontzettend spannend, maar ook ontzettend leuk! Afgelopen week hadden meerdere ruiters hun debuut en zeker niet onverdienstelijk!

Vorige week reed Simon Boekema zijn debuut in de samengestelde wedstrijd in Markelo. In de klasse B-C reed hij met zijn pony Painted Black naar een mooie 2e plaats. Een mooi begin in deze veelzijdige discipline van de paardensport.

Tara van der Linde reed in Hasselt haar debuut in de klasse M2-DE dressuur. Met haar pony Tessa mocht ze twee keer het oranje lint (1e plaats) ophalen. Ze reed twee keer naar 181,5 punten.

Noah Naberman kwam aan de start in de Wijk in de klasse B-DE dressuur. Samen met Joep reed ze 196,5 punten bij elkaar wat goed was voor een hoogste plaats op het podium.

Yanique de Vries reed ook in de Wijk met haar pony Bobby. In de gecombineerde klasse B/L1 – ABC reed ze naar een knappe 3e plaats met 187,5 punten. Ook de tweede proef was goed voor een dikke winstpunt, hier viel Yanique net buiten de prijzen.

Samen met haar pony Vlinder DJ reed Annemarijn Kroek zich ook in de prijzen. In de klasse L1-DE werd ze met 188 punten 3e.

Chayenne Bovendeur sprong in de Wijk in de grote groep B-DE met haar pony Newgrange Buster naar een mooie 8e plek.

Marlin van Dalen kwam in Vinkega aan de start in een samengestelde wedstrijd. Zij maakte met haar pony Hippy Chick haar debuut in deze discipline.  Met een foutloze cross, een foutloze ronde tijdens het springen en 195 punten voor de dressuur mocht Marlin een 2e prijs in ontvangst nemen.

Malon Weijs reed met haar paard Wanel in Hasselt een dressuurwedstijd voor paarden. In de klasse L1 wist ze twee maal het hoogste podium te halen met maar liefst 192 en 195,5 punten.

[Not a valid template]

Redactie